Handelsbetingelser og Servicevilkår

OVERSIGT

Denne hjemmeside drives af Ade Organics ApS. På hele webstedet henviser udtrykkene “vi”, “os” og “vores” til Ade Organics. Ade Organics tilbyder denne hjemmeside, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.

Ved at besøge vores hjemmeside og / eller købe noget fra os, deltager du i vores “Service” og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser (“Servicevilkår”, “Vilkår”), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker refereret heri og / eller tilgængelig ved hyperlink. Disse Servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, købmænd og / eller bidragydere af indhold.

Læs venligst disse Servicevilkår nøje, inden du åbner eller bruger vores hjemmeside. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, kan du ikke få adgang til hjemmesiden eller bruge nogen tjenester. Hvis disse Servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse Servicevilkår.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den aktuelle butik, skal også være underlagt Servicevilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse Servicevilkår ved at sende opdateringer og / eller ændringer til vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter udstationering af eventuelle ændringer indebærer accept af disse ændringer.


1 – ONLINE BUTIKSVILKÅR

Ved at acceptere disse Servicevilkår repræsenterer du, at du i det mindste er flertalsalderen i din stat eller bopæl, eller at du er flertalsalder i din bopælsstat eller bopæl, og du har givet os dit samtykke til Tillad nogen af dine mindre afhængige at bruge dette websted.
Du må ikke bruge vores produkter til ulovligt eller uautoriseret formål, eller kan du i brugen af ​​Tjenesten overtræde lovvalg i din jurisdiktion (herunder men ikke begrænset til ophavsretlige love).
Du må ikke overføre nogen orme eller vira eller nogen destruktiv kode.
En overtrædelse eller overtrædelse af vilkårene vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

2 – ALMINDELIGE BETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at nægte service til nogen af enhver grund til enhver tid.
Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involverer (a) transmissioner via forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse sig og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel via netværk.
Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brugen af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller enhver kontakt på hjemmesiden, som tjenesten leveres til, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os. .
De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er kun inkluderet for bekvemmelighed og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.

3 – NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG INFORMATIONSFORMIDLING

Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er korrekte, komplette eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at høre primære, mere præcise, mere fuldstændige eller mere rettidige informationskilder. Enhver afhængighed af materialet på dette websted er på egen risiko.
Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historisk information, nødvendigvis, er ikke aktuelt og er kun til din reference. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet på dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer af vores hjemmeside.

4 – ÆNDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre eller afbryde Tjenesten (eller dele eller indhold heraf) uden varsel til enhver tid.
Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for enhver ændring, prisændring, suspension eller ophør af Tjenesten.

5 – PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)

Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og er kun genstand for retur eller udveksling i henhold til vores Returpolitik.
Vi har gjort alt for at vise så præcist som muligt farver og billeder af vores produkter, der vises på  hjemsiden. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af en hvilken som helst farve bliver nøjagtig.
Vi forbeholder os ret, men er ikke forpligtet til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve dette ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af de produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan ændres når som helst uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afbryde ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud på ethvert produkt eller en tjeneste, der er lavet på dette websted, er ugyldig, hvor det er forbudt.
Vi garanterer ikke, at kvaliteten af produkter, tjenester, oplysninger eller andet materiale købt eller erhvervet af dig vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i Tjenesten bliver rettet.

6 – NØJAGTIGHED AF BILLING OG REGNSKABSINFORMATION

Vi forbeholder os ret til at nægte enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. Person, pr. Husstand eller pr. Bestilling. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer placeret af eller under samme kundekonto, samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger samme fakturerings- og / eller forsendelsesadresse. I tilfælde af at vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give besked til dig ved at kontakte den e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der var angivet på det tidspunkt, bestillingen blev foretaget. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som efter vores eneste dom synes at være placeret af forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at levere aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb, der er foretaget i vores butik. Du accepterer øjeblikkeligt at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For flere detaljer, bedes du gennemse vores returpolitik.

7 – MULIGHEDER

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har nogen kontrol eller input til.
Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer “som det er” og “som ledige” uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden nogen påtegning. Vi er ikke ansvarlige over for eller relateret til Deres brug af valgfrie tredjepartsværktøjer.
Enhver brug af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, sker udelukkende på egen risiko og i skøn, og du bør sikre dig, at du er bekendt med og godkendt vilkårene for, hvilke værktøjer der leveres af den relevante tredjepartsleverandør.
Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller funktioner via hjemmesiden (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og / eller tjenester skal også være underlagt disse Servicevilkår.

8 – TREDJEPARTLINKER

Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores Service, kan omfatte materialer fra tredjepart.
Tredjepartslinks på dette websted kan henvise dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har intet ansvar eller ansvar for tredjepartsmaterialer eller -websites eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Læs omhyggeligt tredjeparts politikker og praksis, og sørg for, at du forstår dem, før du deltager i enhver transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjepart.

9 – BRUGERBEMÆRKNINGER, FEEDBACK OG ANDRE INDLEDNINGER

Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke indlæg (f.eks. Konkurrenceregister) eller uden en anmodning fra os, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andre materialer, enten online, via e-mail, via post eller på anden måde (kollektivt ‘kommentarer’) accepterer du, at vi til enhver tid uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde anvende eventuelle kommentarer, som du sender til os. Vi er og er ikke forpligtet til (1) at opretholde eventuelle bemærkninger i tillid; (2) at betale erstatning for eventuelle bemærkninger eller (3) for at svare på eventuelle kommentarer.
Vi må, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi bestemmer efter vores eget skøn, være ulovlige, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografiske, uanstændige eller på anden måde uhensigtsmæssige eller krænker nogen parts intellektuelle ejendomsrettigheder eller disse Servicevilkår .
Du accepterer, at dine kommentarer ikke vil krænke nogen tredjeparts ret, herunder copyright, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du er desuden enig i, at dine kommentarer ikke indeholder injurisk eller ellers ulovligt, misbrug eller uanstændigt materiale eller indeholder nogen computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af tjenesten eller en relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter om oprindelsen af ,eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer, du laver og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller nogen tredjepart.

 10 – PERSONLIGE OPLYSNINGER

Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores privatlivspolitik.

11 – FEJL, UAKKURTIGHEDER OG UAGLINGER

Lejlighedsvis kan der være oplysninger på vores websted eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, forsendelsesomkostninger, forsendelsestider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette op på eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside er unøjagtige til enhver tid uden forudgående varsel (herunder efter at du har indsendt din ordre) .
Vi forpligter os ikke til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside, herunder uden begrænsning, prisoplysninger, medmindre det kræves i loven. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der er anvendt i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside, bør antages at angive, at al information i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside er blevet ændret eller opdateret.

12 – FORBUDET BRUG

Ud over andre forbud som angivet i Servicevilkårene, er du forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) for ethvert ulovligt formål (b) at opfordre andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige bestemmelser, regler, love eller lokale forordninger (d) at krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres immaterielle rettigheder (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bedømme, forfalske, forvirre, skræmme eller diskriminere på grundlag af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger (g) at uploade eller transmittere virus eller anden form for ondsindet kode, der vil eller kan blive brugt på nogen måde, som vil påvirke funktionaliteten eller driften af ​​tjenesten eller af en relateret hjemmeside, andre websteder eller internettet (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger (i) til spam, phish, pharm, påskud, edderkopper, kravle eller skrabe; (j) for ethvert uanstændigt eller umoralsk formål eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige Deres brug af Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde nogen af de forbudte anvendelser.

13 – GARANTIEKLARATIONER; ANSVARSBEGRÆNSNING

Vi garanterer ikke, garanterer, at din brug af vores service bliver uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.
Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, er korrekte eller pålidelige.
Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten i ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel til dig.
Du er helt enig i, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle de produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten, er (medmindre andet udtrykkeligt er angivet af os) leveret “som det er” og “som ledige” til din brug uden nogen form for repræsentation, garantier eller vilkår af nogen art, enten udtrykke eller underforstået, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, handelsmæssig kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-overtrædelse.
Ade Organics, vores direktører, officerer, medarbejdere, datterselskaber, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteydere eller licensgivere er under ingen omstændigheder ansvarlige for skade, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, straffespørgsmål, eller følgeskader af enhver art, herunder uden begrænsning tabt fortjeneste, tabt indtægt, tabt opsparing, tab af data, erstatningsomkostninger eller lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt, erstatning (herunder forsømmelighed), strengt ansvar eller på anden måde, der stammer fra din brug af nogen af de tjenester eller produkter, der er anskaffet ved brug af tjenesten eller for andre krav, der på nogen måde relaterer sig til din brug af tjenesten eller et hvilket som helst produkt, herunder, men ikke begrænset til, fejl eller udeladelser i ethvert indhold eller ethvert tab som følge af brugen af ,tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er indsendt, sendt eller på anden måde gjort tilgængelig via tjenesten, selv om de blev underrettet om deres mulighed. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset til det maksimale omfang, som loven tillader.

14 – BESKÆFTIGELSE

Du accepterer at skadesløse, forsvare og holde harmløse Ade Organics og vores moderselskaber, datterselskaber, datterselskaber, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, serviceudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere, ufarlige fra ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer foretaget af en tredjepart på grund af eller som følge af dit brud på disse Servicevilkår eller de dokumenter, som de indeholder som reference eller din overtrædelse af enhver lov eller tredjeparts rettigheder.

15 – OVERGÆNGELIGHED

I tilfælde af, at enhver bestemmelse i disse Servicevilkår er fastslået at være ulovlig, ugyldig eller uhåndhævelig, skal denne bestemmelse alligevel håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den uafdrevne del anses for at være adskilt fra disse Vilkår for Tjenesten skal ikke berøre gyldigheden og eksigibiliteten af andre resterende bestemmelser.

16 – AFSLUTNING

Parternes forpligtelser og passiver før afslutningsdatoen overlever opsigelsen af denne aftale til alle formål.
Disse Servicevilkår er effektive, medmindre og indtil opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse Servicevilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores Services, eller når du ophører med at bruge vores websted.
Hvis du i vores eneste dom mislykkes, eller vi har mistanke om, at du har mislykkedes, for at overholde vilkår eller bestemmelser i disse Servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle beløb, der opkræves til og med dato for opsigelse og / eller kan derfor benægte dig adgang til vores Services (eller en del heraf).

17 – HELE AFTALE

Manglende evne til at udøve eller håndhæve enhver ret eller bestemmelse i disse Servicevilkår må ikke udgøre en ophævelse af en sådan ret eller bestemmelse.
Disse Servicevilkår og eventuelle politikker eller driftsregler, som er indsendt af os på denne side eller i forbindelse med Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af Tjenesten og erstatter eventuelle tidligere eller samtidige aftaler, meddelelser og forslag , enten mundtligt eller skriftligt, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, tidligere versioner af Servicevilkårene).
Eventuelle tvetydigheder i fortolkningen af ,disse Servicevilkår må ikke fortolkes mod den udarbejdende part.

18 – LOVGIVNING

Disse Servicevilkår og eventuelle særskilte aftaler, hvorved vi leverer Deres Services, skal være underlagt og fortolket i overensstemmelse med Danmarks lovgivning.

19 – ÆNDRINGER TIL SERVICEVILKÅR

Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side.
Vi forbeholder os ret til, efter eget skøn, at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse Servicevilkår ved at sende opdateringer og ændringer til vores hjemmeside. Det er dit ansvar at jævnligt kontrollere vores hjemmeside for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores hjemmeside eller Tjenesten efter udstationering af ændringer i disse Servicevilkår indebærer accept af disse ændringer.

20 – KONTAKTINFORMATION

Spørgsmål om Servicevilkårene skal sendes til os på info@adeorganics.com.

21 – REFUSIONSPOLITIK

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@adeorganics.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan tage varen ud af emballage, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, skal dit vare være ubrugt og i samme stand som du har modtaget det. Der må ikke være nogen synlige skader. Det skal også være i den originale emballage.

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Yderligere ikke-returvarer:
Gavekort

For at afslutte din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis. Venligst send ikke dit køb uden at ringe eller sende os en e-mail om din årsag til retur eller udveksling.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvise restitutioner (hvis det er relevant)

Restitutioner (hvis relevant)
Når din retur er modtaget og inspiceret, sender vi dig en email for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også underrette dig om godkendelse eller afvisning af din refusion.
Hvis du er godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller den oprindelige betalingsmåde inden for et bestemt antal dage.

Senere eller manglende restitutioner (hvis relevant)
Hvis du ikke har modtaget en restitution endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen.
Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage lidt tid før din refusion er officielt bogført.
Næste kontakt din bank. Der er ofte en vis behandlingstid, før en restitution er offentliggjort.
Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din restitution endnu, så kontakt os på info@adeorganics.com.

Salgsposter (hvis relevant)
Kun regulære priser kan refunderes, desværre kan salgsprodukter ikke refunderes.

Udvekslinger (hvis relevant)
Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til det samme emne, send os en mail på info@adeorganics.com.

Forsendelse
For at returnere dit produkt skal du sende en email til: info@adeorganics.com

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, fratrækkes omkostningerne ved returforsendelse fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det tager for dit udvekslede produkt at nå dig, variere.

Ved forsendelse af en vare bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

22 – KLAGEMULIGHEDER

Har du en klage over et produkt nkøbt i vores Webshop, kan der sendes en email til info@adeorganics.com


Vores returpolitik af varer er 14 dage. Hvis der er gået 14 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig refusion.

23 – BETALING 

Ade Organics ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Alle beløb er i (DKK) Danske kroner og er incl. moms.

24 – LEVERING OG FORSENDELSE BETINGELSER

Fragtmetode
Alle ordrer vil blive afsendt af Postnord, GLS og DAO. Leveringsforsinkelser kan lejlighedsvis forekomme.

Omkostninger ved forsendelse
Alle forsendelsesomkostninger er baseret på forsendelsenspriser. Forsendelsesomkostningerne for din bestilling beregnes og vises ved kassen.

Varighed af forsendelse
Forsendelses varighed er baseret på din placering og kan variere fra 1-10 dage.

Forsendelse Behandlingstid
Alle ordrer behandles inden for 1-3 hverdage. Ordrer leveres ikke eller leveres i weekender eller helligdage.
Hvis vi oplever et stort antal ordrer, kan forsendelser forsinkes med få dage. Tillad yderligere dage i transit for levering. Hvis der sker en betydelig forsinkelse i forsendelsen af din ordre, kontakter vi dig via e-mail eller telefon.

Begrænsninger
Vi må ikke sende til bestemte lande, hvis du ikke ser en mulighed for dit land ved kassen, bedes du kontakte os for prisopgørelse via email: info@adeorganics.com.
Vi sender ikke til P.O. kasser eller APO / FPO adresser.

Forsendelsesbekræftelse & Bestil sporing
Du modtager en forsendelsesbekræftelses-email, når din ordre er afsendt, der indeholder dit sporingsnummer (r). Sporingsnummeret vil være aktivt inden for 24 timer.

Told, Pligter og Skatter
Ade Organics ApS er ikke ansvarlig for eventuelle skatter og afgifter på din ordre. Alle gebyrer pålagt under eller efter fragt er kundens ansvar (takster, skatter mv.).

Skader
Ade Organics ApS er ikke ansvarlig for produkter, der er beskadiget eller tabt under forsendelsen. Hvis du har fået din ordre beskadiget, bedes du kontakte transportvirksomheden for at indsende et krav.
Gem alle emballeringsmaterialer og beskadigede varer, før du indsender et klage.